Αριστο συνεργείο για τοποθετήσεις  Πλακιδίων στην Νάξο
Η Εταιρεία μας Σας Εγγυάται Ποιότητα , Ταχεία Εξυπηρέτηση και Προσιτές Τιμές !!

 

Η επιχείριση, ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που εδρεύει στην Χώρα της Νάξου, δραστηριοποιείται στον χώρο της τοποθέτησης πλακιδίων  και μαρμάρων,  πατητής τσιμεντοκονίας και στις μονώσεις θερμομονώσεις.
Ειμαστε πλακάδες –μαρμαράδες στον Νάξο,με  πολύχρονη εμπειρία κα με εξειδικευμένο συνεργείο. Η υπευθυνότητα ο επαγγελματισμός η υψηλή τεχνογνωσία, μας έχουν καταστήσει ικανούς και αξιόπιστους για την αποπεράτωση κάθε εργου που αναλαμβάνουμε, και μας χαρακτηρίζει σε ολο το νησί της Νάξου.

 

 

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε τα εργα μας να εχουν  ποιότητα και αισθητική. Εφαρμόζοντας λειτουργικές και καινοτόμες λύσεις.
 

 

Η επιχείριση μας  μελετά κάθε ανάγκη σας, βρίσκοντας την ιδανικότερη κατασκευαστική λύση με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος, φροντίζοντας επίσης την συνεχή επίβλεψη του έργου και εξασφαλίζοντας την τήρηση του προκαθορισμένου προϋπολογισμού και την συνέπεια στο χρόνο παράδοσης.
 

 


 
Στόχος  μας είναι η συνέπεια και το άριστο αποτέλεσμα, αλλά και μετά το πέρας των εργασιών μας ειμαστε δίπλα σας. Προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.
Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα με μία δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας ωστε να σας δώσουμε την χαμηλότερη προσφορά.

Το πλήθος των εργων που εχουμε αποπερατώσει  αποτελούν εγγύηση  για την δουλειά μας.

 

φιλικά,
ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ο πλακάς της Νάξου